Puma Butik
FÅLLA >>  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Retur

Leverans av returförsändelser för fordon Vi insisterar alltid på samma dag för beställning, förstås principen om leverans nästa dag, så att enskilda personer kan överföra lastspänningsvaror 1-3 dagar. Under transport, förmodligen 7-15 dagar.

Du måste betala transporten. Rätten till återkallelse Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. 5 dagar efter paketet måste du acceptera oss. växelkurspolitik innan du får en enkel avkastning måste du kontakta innan du returnerar leveransadressen för att returnera varan till oss. Alla artiklar som skickas tillbaka till oss får inte bäras, ändras eller tvättas deras ursprungliga skick, alla etiketter.

Vi kan inte gå tillbaka till / inte ändra namn, till exempel olämpliga skor, jag gillar inte projektet. Därför se till att formatet och projektfrakten vad de vill ha.

Annullera

Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst innan du skickar. Tyvärr kan vi inte avbryta ordern om den skickas ut. Tack för att du förstår. Om du insisterar på att du vill avbryta din beställning, vänligen notera returpolitiken.

Din tillfredsställelse är vår strävan. Vi erbjuder en omfattande returpolitik till dig. Innan du skickar tillbaka varorna, vänligen kontakta oss för att diskutera ditt problem. För det mesta kan vi ge tekniskt stöd för att lösa problemet, du behöver inte skicka något tillbaka. Om det finns oåterkalleliga fel på varorna kan du garantera att du vill återvända till projektet i utbyte de gav oss vår reparation eller byte av 12 månader, var god kontakta vår kundtjänst, så får du meddelandet senare. Vänligen ange ditt namn och ID. Alla beställningar för att returnera föremål måste hållas i sitt ursprungliga skick. Inte bära, förändras eller tvättas, alla taggar bifogas, du måste betala returkostnader, transportkostnader, inköpskostnader.